aug 102013
 

We gaan weer verder  noordwaarts richting Duitsland.  We gaan in ieder geval nog even langs de outlet stores op de grens Italië – Oostenrijk.

Daar aangekomen was het toch ook weer behoorlijk druk. Een verschil met een paar jaar geleden was, dat het nu echt niet meer zo goedkoop is. Kortom eigenlijk dus verspilde tijd in onze ogen, dus na alles een keer doorlopen te hebben gingen we snel weer verder.

We zouden alleen maar door Oostenrijk rijden en niet overnachten. Maar aangezien de Camper behoorlijk aan zijn gewicht is moest er nog wel een GO-Box aangeschaft worden. Eenmaal aangeschaft, opgewaardeerd en geplaatst regelt dit op een automatische manier de verschuldigde tol heffingen, dus niet meer stoppen bij de poortjes.

Onderweg hebben we weer een plekje gezocht en kwamen uit bij een plek bij de Spitzingsee uit en wel deze: http://www.campercontact.nl/campersite/detail/id/9119

Een heel mooi plekje direct bij een bergmeertje midden tussen de bergen en een kabelbaan heel dicht in de buurt….  Volgens mij hebben we wat te doen morgen 🙂

10 augustus [gpxspeedchart=show]