jul 222012
 

De wekker gaat, dus tijd om op te staan. Dipper heeft ook aandrang dus die laat ik even uit. Het is een strakblauwe lucht en totaal geen wind. Dit wordt dus een lekker dagje!

We ontbijten lekker buiten en na de afwas wordt ook nog even de was gedaan. Als de klusjes gedaan zijn wordt het tijd voor het strand. Het is niet al te druk, maar we vermoeden dat het niet lang zo blijft.

Het zonnetje doet echt zijn best en voor we het weten zien we toch hier en daar wat verkleuring ontstaan. Gelukkig lag ik meer in de schaduw want op de een of andere manier heb ik toch wat tijd overgeslagen. Er is “bewijs” van.

Gedurende de dag werd het echt druk op het terrein en uiteraard op het strand. Het is zondag, dus de mensen hebben er de tijd voor.

Er was wel consternatie in de middag: Elsa was haar bril kwijt. Na zo’n beetje de hele camper gedemonteerd te hebben werd hij gevonden…. Hij lag gewoon op tafel.

’s avond wordt het een combinatie gerecht van vlees en vis, dus we zijn benieuwd.

Het bleek dus een combinatie van spareribs, een mij niet bekende vis en zalmmoten te zijn met daarbij heerlijk gepofte aardappelen en een salade. We kregen het net op zo veel was het.