jul 302009
 

Rustdag, Stranddag.

Weinig te vertellen. Manon, Elsa en Jordy brachten veel tijd door op het strand. Hans ging zo af en toe kijken en  Ruud bleef achter bij de Camper met Dipper. (ik ben helemaal geen strandmens laat staan bij zo’n 35 graden). De strandmensen kwamen laat in de middag “verkleurd” terug, waarbij vooral Manon het nog wel aardig te verduren kreeg. Dipper werd met uur levendiger dus dat kwam allemaal weer goed. Trouwens krijgt van ons deze Camperplaats een 9 in plaats van de 6 die op de site van Campercontact staat!

jul 292009
 

Rome dag!

We waren weer redelijk vroeg uit de veren en konden dus rond 9 uur vertrekken naar Rome. De afstand was niet erg groot, ongeveer 60 km, dus dat was in een uurtje gepiept. Alleen nog een parkeerplaats vinden; dat was iets lastiger! Het was echt een gekrioel van auto’s in het centrum. Men mag niet toeteren, maar dat lijkt menigeen niet te deren.

Continue reading »

jul 262009
 

Geschreven door Manon

Vanochtend rond half 7 opgestaan ja vroeg iedereen was wakker. Daarna lekker ontbeten buiten bij een zitje. En het was pas half 8. Na de afwas en alles opgeruimd te hebben zijn we gaan rijden richting Milaan. Onder weg nog even gestopt bij een groot meer met zeer helder water. Het water heeft wel een aparte kleur; een beetje blauw groen achtig.

Continue reading »

jul 252009
 

Geschreven door Manon

Iedereen was rond 7 uur het bed uit. Want ja wij dachten garage vroeg open wij weer snel op weg. Maar helaas. Om 8 uur waren wij allemaal zo goed als klaar behalve 1. We hoeven denk niet te vertellen wie. Na wat rond kijken bleek dat de garage om 09:00 uur pas open ging en om 12:00 alweer sloot. Hierdoor werd de hoop deze dag nog verder te gaan wel kleiner. Toen zagen we de eerste mensen binnen druppelen om te werken. De eerste kwam een klein kwartiertje later naar ons toe om te vragen wat er aan de hand was. Wij verteld en de camper aangeduwd want starten, daar  had hij geen zin in.

Continue reading »

jul 242009
 

Wij zijn vertrokken om ongeveer 15:00. Weer is niet al te best, maar wat geeft het we gaan nog het zonnige zuiden. Eerst maar eens gas halen in oberhausen. We kwamen daar ruim op sluitingstijd aan dus dat was verder geen probleem. Helaas werd 1 van de gasflessen niet geaccepteerd en moest er een nieuwe gekocht worden dus dat was een tegenvaller. Volgende doel in de routeplanner is dan Bern. Niet dat we daar helemaal heen gaan rijden, maar ja, je moet toch een doel hebben nietwaar?

Continue reading »

jul 232009
 

Op deze site kunnen jullie bijhouden wat we allemaal uitspoken tijdens mijn vakantie (niet alles hoor ;))

Er zullen zoveel mogelijk, ik hoop dagelijks, reisverslagen geplaatst worden en een aantal foto’s die die dag gemaakt zijn. Ook kun je zien waar we ons hebben opgehouden d.m.v. een kaartje. Van bepaalde foto’s kun je exact zien waar ze genomen zijn door even op een linkje te klikken.

De testpost hieronder laat zien hoe een en ander in elkaar zit.

Jullie kunnen ook berichtjes achterlaten (leuk!) maar dan moet je je wel eerst registreren. Je krijgt dan een wachtwoord toegestuurd, die je later zelf kunt veranderen in een, die makkelijk te onthouden is. Je kunt op de berichten reageren en of een soort chatten aan de rechterkant.

Terug naar de hoofdpagina is simpel, klik bovenin op “Uitstapjes van Winwiz” of kies helemaal onderin “Home”.

jul 202009
 

Dit is een test en meteen een soort demonstratie 🙂 .

Een aantal foto’s die vandaag genomen zijn laat ik hier zien. Klik op de foto voor meer. De route die we vandaag gereden hebben zie je op het kaartje.

Om het hele bericht te lezen kun je  op de titel Testpost of op “read More” klikken

Continue reading »